II. IZMJENA POZIVA Priprema i provedba integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine

//II. IZMJENA POZIVA Priprema i provedba integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine

II. IZMJENA POZIVA Priprema i provedba integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine

www.lag-zapadna-slavonija.com
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. je objavilo indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2016. godinu u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.
Cilj objave indikativnog godišnjeg plana je obavijest javnosti i svim zainteresiranim potencijalnim prijaviteljima omogućiti pravovremene pripreme projektnih prijedloga.
Operativnim programom Konkurentnost i kohezija provodi se kohezijska politika Europske unije i doprinosi cilju Ulaganje za rast i radna mjesta kroz poticanje ulaganja u infrastrukturne investicije (u područjima prometa, energetike, zaštite okoliša, ICT-a) i pružanje potpore razvoju poduzetništva i istraživačkih djelatnosti.
Indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga (PDP-ova) sadrži popis PDP-ova i rokova poznatih u trenutku izrade plana te je podložan izmjenama i dopunama sukladno dinamici poslovnih procesa uključenih institucija.
Indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga OPKK možete pogledati:
By |2018-02-20T15:24:27+00:00January 8th, 2016|Nekategorizirano|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.