Pozivni natječaj za podnošenje prijava malih proizvođača s područja pogođenog potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji
za dodjelu potpore u obliku dizajna i promidžbe na Facebooku

Predmet pozivnog natječaja

Predmet pozivnog natječaja je podnošenje zahtjeva za dodjelu potpore u obliku dizajna i promidžbe putem društvene mreže Facebook malim proizvođačima i prerađivačima (u daljnjem tekstu prijavitelj) s područja pogođenog potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Ciljevi potpore

Potpora ima za cilj poticanje lokalnog gospodarstva i pružanje podrške malim proizvođačima i prerađivačima, naročito sada kada je mnogima poslovanje ugroženo uslijed potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju. Ovom potporom želimo pomoći lokalnim proizvođačima da se uz pomoć dizajna što bolje pozicioniraju na tržištu i lakše dođu do kupaca za svoje proizvode, a u konačnici im želimo dati razlog više za ostanak na Banovini u ova izazovna vremena.

Korisnici potpore

Kroz ovaj natječaj bit će odabrano 10 malih proizvođača ili prerađivača (u daljnjem tekstu: korisnici) s područja pogođenog potresom koji imaju potrebu za brendiranjem svojih proizvoda te žele nastaviti svoje poslovanje na Banovini. Naglasak je stavljen na proizvođače pekmeza, džemova, meda, prirodnih sokova, vina, likera, rakije, sira, prirodne kozmetike, suvenira i sličnih proizvoda.

Svaki izabrani korisnik dobiva: novi vizualni identitet ili redizajn postojećeg, dizajn naljepnica za tri proizvoda, tisak naljepnica u ukupnoj količini od 300 komada, postavljanje poslovnog profila na Facebooku, upravljanje profilom mjesec dana te podršku u obliku savjetovanja i usmjeravanja u trajanju od 5 mjeseci.

Pravo na potporu imaju:

Na pozivni natječaj se mogu prijaviti isključivo pravne osobe: OPG-ovi, obrti, mikro i mala poduzeća (j.d.o.o ili d.o.o) s područja pogođenog potresom unutar Sisačko-moslavačke županije koji imaju registriranu proizvodnu ili prerađivačku djelatnost te nemaju više od 5 zaposlenih.

Prijave su otvorene od 7. lipnja i traju do 20. lipnja do ponoći.

Više informacija dostupno je ovdje

Izvor: https://dpointis.com/