Turistička zajednica grada Velike Gorice poziva sve zainteresirane da se uključe u besplatan program on-line edukacije koju organizira Institut za turizam iz Zagreba.

Projekt SPE.C.H.A.L.E(SPEcialists in Cultural Heritage and Attractive Living Environment) je kolaborativni projekt, financiran od ERASMUS+ programa koji, uz Institut za turizam, uključuje još 6 projektnih partnera iz Portugala, Italije, Latvije i Francuske.

U okviru projekta SPECHALE provodi se program obrazovanja kojemu je cilj razviti i poboljšati vještine i znanja o interpretaciji te turističkoj valorizaciji kulturne baštine.

Program obrazovanja uključuje on-line tečaj na hrvatskom jeziku, praktične aktivnosti te tjedan mobilnosti koji će se održati u okolici Zagreba, za odabrane polaznike iz svih partnerskih zemalja u studenom 2020. godine.

Zahvaljujući on-line platformi, nastavni sadržaj, po odabranim tematskim cjelinama, dostupan je u svakom trenutku, što omogućava učenje vlastitim tempom. Tečaj će se održati od ožujka do prosinca 2020. godine. Tečaj je besplatan. Po završetku tečaja, Institut za turizam izdaje potvrdu o završenoj edukaciji.

Više informacija o tečaju i nastavni program pogledajte ovdje.

Prijavni obrazac preuzmite ovdje.

Izvor: http://www.tzvg.hr/