Hrvatska gospodarska komora nastavlja s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, putem najpoznatije nacionalne akcije Kupujmo hrvatsko, u srijedu, 21. listopada, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

U Gradu Zagrebu, se želi novim konceptom predstaviti hrvatsko gospodarstvo, i to putem zasebnih zavičajnih cjelina. Tako će hrvatske tvrtke, obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), udruge, zadruge i kućne radinosti imati priliku izlagati svoje proizvode na za to predviđenom prostoru podijeljenom na četiri cjeline (Središnja Hrvatska, Slavonija, Dalmacija, Istra i Kvarner), dok će se vodeći hrvatski proizvođači predstavljati na središnjem dijelu trga kao posebna cjelina.

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve potencijalne izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-i, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje na velikom ekranu na Trgu te putem internetske i Facebook stranice Kupujmo hrvatsko te putem letaka i ostaloga promotivnog materijala.

Sve članice HGK zainteresirane za sudjelovanje se trebaju prijaviti putem online formulara.

Sve nečlanice Komore (obrti, OPG-i, udruge, zadruge i domaće radinosti) koje žele sudjelovati u akciji se trebaju prijaviti pomoću formulara.

Za sve dodatne informacije obratite se na telefon 01/4561-624 i na e-adresukupujmohrvatsko@hgk.hr.

IZVOR: HGK