Prigodom obilježavanja 30. obljetnice rada, tvrtka PIP d.o.o. objavila je natječaj za donaciju za projekte koji potiču razvoj pčelarstva u Republici Hrvatskoj sa ciljem popularizacije pčelarstva i pčelinjih proizvoda.

Natječajem se žele potaknuti projekti biotehnološkog, obrazovnog i kulturološkog karaktera vezani uz segment pčelarstva, pčela i pčelinjih proizvoda – inovacije u pčelarstvu, razvoj novih proizvoda na bazi pčelinjih proizvoda, obrazovanje mladih pčelara, promocija pčelinjih provoda – meda, matične mliječi, peludi, propolisa i pčelinjeg voska.

Na natječaj se mogu prijaviti udruge i druge pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj koje kulturne, znanstvene, odgojno-obrazovne, zdravstvene, humanitarne, sportske, vjerske, ekološke i druge općekorisne djelatnosti obavljaju u skladu s posebnim propisima.

Prijave na natječaj zaprimaju se do 17. studenog 2019. godine, a objava dobitnika na web stranici tvrtke PIP. Dodjela donacija bit će uoči obilježavanja spomendana sv. Ambrozija, zaštitnika pčela i pčelara.

Ovim se natječajem dodjeljuje ukupno 15.000,00 kuna (slovima: petnaest tisuća kuna). Ukupan iznos donacije
može biti podijeljen na više projekata.

Pravilnik Natječaja te Prijavnica dostupni su ovdje