Ministarstvo poljoprivrede je raspisalo Poziv za iskazivanje interesa za prijavu projekata iz mjere 16 „Suradnja“ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. koji će se financirati iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR).

Cilj ovog poziva je prikupljanje projektnih prijedloga na osnovu kojih će Ministarstvo poljoprivrede raspisivati natječaje za mjeru 16 „Suradnja“ iz Programa ruralnog razvoja u programskom razdoblju 2014. – 2020. godine.

Svi zainteresirani potencijalni prijavitelji projekata (fizičke i pravne osobe, operativne skupine, udruge, poljoprivredne zadruge, proizvođačke grupe/organizacije itd.) trebaju popuniti obrazac za prijavu idejnog projekta koji možete pronaći OVDJE.
Moguće je prijaviti projekte koji su u skladu s mjerom 16 „Suradnja“ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. (Cilj mjere je poticanje suradnje i bolja razmjena informacija o postojećim i novim procesima, postupcima i tehnologijama u proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda, čime će se postići poboljšanje gospodarskih rezultata i povećati sudjelovanje na tržištu proizvoda sa dodanom vrijednošću).

Poziv je otvoren do 01.06.2016. godine.

Tekst mjere 16 „Suradnja“ možete pronaći OVDJE.

IZVOR: Program RURALNOG RAZVOJA