Startup VG – natjecanje u razvijanju poslovnih ideja već se nekoliko godina održava u našem gradu, a imate li poslovnu ideju na kojoj želite ozbiljno poraditi svakako se prijavite za sudjelovanje.

Cilj Startup VG je potaknuti mlade sugrađane na razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu, pa svi koji imaju znanja, vještine ili ideju za poslovni pothvat sada imaju priliku realizirati ju.

-Neće biti okupljanja startup timova na način na koji smo navikli proteklih godina, s obzirom na epidemiološke mjere. zbog želje da se ozbiljnije poradi na poslovnim pričama otvorene su prijave za VG Startup kroz koji prijavitelji imaju mogućnost razraditi svoje poslovne ideje uz mentoriranja od strane iskusnih poduzetnika koji su dio startup zajednice. Tako će im se korz Starup VG omogućiti individualni pristup kako bi se više radilo na projektima i olakšao taj put od ideje do realizacije poslovne ideje uz savjete stručnjaka.

Ukoliko želite sudjelovati na StartupVG natjecanju, ispunite ovu prijavu OVDJE i odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

Kao dio aktivnosti kojima se pruža potpora poduzetnicima početnicima Grad Velika Gorica je pokrenuo i projekt Startup inkubatora. U prostoru startup inkubatora poduzetnici imaju osigurane uredske prostore sa svom potrebnom poslovnom infrastrukturom, ali isto tako i savjetodavnu podršku u svom radu. Prvi korisnici su već ušli u prostore inkubatora.

Izvor: http://www.gorica.hr/