Naš uspješan brend hrvatskih proizvoda “Okusi zavičaja” u vaše domove donosi ono najbolje iz Hrvatske. Kako mu i ime kaže, svi proizvodi iz asortimana su hrvatskog porijekla i dolaze od domaćih dobavljača iz raznih krajeva Hrvatske. Lidlova želja i cilj je projektom „Hrvatskih ruku djelo“ podržati obiteljska gospodarstva i druge male dobavljače iz cijele zemlje, pružajući im priliku da postanu Lidlovi partneri i na taj način plasiraju svoje proizvode diljem Hrvatske.

Od dolaska na hrvatsko tržište, intenzivno pružamo podršku domaćim dobavljačima, a trenutno surađujemo s njih više od 400. U želji da kupcima ponudimo najkvalitetnije domaće proizvode i pridonesemo gospodarskom razvoju ruralnih područja, raspisujemo natječaj za sve OPG-ove i male poljoprivredne proizvođače.

Lidlov natječaj „Hrvatskih ruku djelo“ obuhvaća sve kategorije proizvoda – prehrambene proizvode (voće, povrće, sokovi, vina, mliječni i suhomesnati proizvodi te drugo) i neprehrambene proizvode (sapuni, kozmetika, sredstva za čišćenje i drugo).

Proizvođači na natječaj mogu prijaviti više vrsta svojih proizvoda, a nužno je da se radi o proizvodu hrvatskog podrijetla i vlastite proizvodnje. Ako proizvodite kvalitetne domaće proizvode i želite biti dio Lidlove ponude, pozivamo vas da se prijavite na natječaj u trajanju od 05.05. do 30.06.2023.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili su Vam potrebne dodatne informacije, molimo Vas da pošaljete upit na e-mail adresu:
korporativnekomunikacije@lidl.hr, na kojeg ćemo Vam rado odgovoriti.

Više informacija dostupno je ovdje
Izvor: https://okusizavicaja.hr/