U sklopu provedbe Erasmus + projekta KA154-YOU-000126227 – „Education for new eco generation“, 26.1.2024. održana je nova radionica za učenike 7.i 8. razreda OŠ Mladost iz Lekenika.
Ovo je prva u nizu radionica pod nazivom “Kako postati školovani ekološki poljoprivrednik”. Radionicu je održala djelatnica LAG-a s ciljem upoznavanja učenika o izradi projektnog prijedloga. Učenici su stekli osnovna znanja potrebna za izradu projektnih prijedloga koje će razrađivati kroz naredne radionice te prezentirati na završnoj konferenciji. Također, učenici su imali priliku saznati koje su mogućnosti obrazovanja za poljoprivredna zanimanja, odnosno stjecanje znanja za proizvodnju kvalitetne hrane na ekološki prihvatljiv način.
Učenici su odlučili kako će se dodatna komunikacija odvijati putem Watsapp grupe kako bi razmjenjivali iskustva, ali i probleme vezane uz izradu svojih projektnih prijedloga.

Ovim putem pozivamo i ostale mlade dionike starosti 13-30 godina ukoliko žele sudjelovati na radionicama da nam se jave te na taj način saznaju više o izradi projektnih prijedloga.