Objavljen natječaj “Mali ekolozi – velike nagrade!”

//Objavljen natječaj “Mali ekolozi – velike nagrade!”

Objavljen natječaj “Mali ekolozi – velike nagrade!”

Trgovački lanac Emmezeta i Bioteka – udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti treću godinu zaredom organiziraju nagradni natječaj „Mali ekolozi-velike nagrade!“ u kojemu mogu sudjelovati sve osnovne škole na području Republike Hrvatske i osvojiti vrijedne nagrade!

 

Cilj ovoga natječaja je probuditi svijest o zaštiti okoliša i prirode među učenicama i učenicima osnovnih škola na području Republike Hrvatske te potaknuti proaktivan stav u zaštiti okoliša i prirode kako bismo doprinijeli odgoju odgovornih i samosvjesnih učenica i učenika koji će zaštitu okoliša i prirode smatrati prioritetnim ulogom za budućnost.

 

U ovom natječaju od prijavitelja se očekuje da samostalno osmisle projektne ideje te da ih provedu što je samostalnije moguće. Preporučuje se istražiti koji su najveći problemi u zaštiti okoliša i prirode u lokalnoj sredini, osmisliti koja su moguća konkretna rješenja tih problema, a da ih pri tome u što većem udjelu mogu provesti učenice i učenici osnovnoškolskog uzrasta. Razredna odjeljenja provode projekt uz pomoć profesora/ice biologije ili drugih profesora/ica i učitelja/ica koji žele provesti projekt.

 

Za više informacija posjetite sljedeću poveznicu.

By | 2015-11-13T09:05:05+00:00 November 13th, 2015|Nekategorizirano|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.