Donacijski natječaj „Umirovljenici i RWE u akciji!“

//Donacijski natječaj „Umirovljenici i RWE u akciji!“

Donacijski natječaj „Umirovljenici i RWE u akciji!“

umirovljenici

Povodom treće godišnjice poslovanja na hrvatskom tržištu opskrbe električnom energijom, tvrtka RWE Hrvatska pokreće donacijski natječaj pod nazivom „Umirovljenici i RWE u akciji!“

Cilj natječaja je poticanje inicijativa, projekata i kampanja aktivnog provođenja umirovljeničkih dana naših starijih sugrađana. Na javni natječaj RWE-a za dodjelu sredstava mogu se prijaviti sve registrirane nevladine udruge, društva i centri koji se bave unapređenjem kvalitete života naših starijih sugrađana.

RWE će odabrati najbolje prijavljene projekte te će ih sponzorirati nepovratnim iznosima u visini do 10.000 kuna, ovisno o projektu. Ključni kriteriji za odabir projekata su: kvaliteta i originalnost projekta, odnosno korisnost projekta za lokalnu/širu društvenu zajednicu i doprinos boljem položaju umirovljenika u društvu.

Povjerenstvo će najkasnije do 15.8.2016. odabrati jedan ili više prijavljenih projekata kojima će RWE u suradnji s dobavljačima, partnerima, kupcima i građanima osigurati onaj vid podrške koji je potreban za njihovu realizaciju. Pobjednici natječaja imaju pravo na maksimalan nepovratni iznos donacije u vrijednosti do 10.000,00 kuna po prijavljenom projektu, odnosno kampanji. Prijave se primaju do 1.8.2016. godine.

Više infomacija o natječaju pogledajte ovdje.

Izvor: www.rwe.hr

By |2018-02-20T15:24:23+00:00July 1st, 2016|Nekategorizirano|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.