Aktivnosti unutar mjere 01 – strukovno osposobljavanje za korisnike mjera 10 i 11

//Aktivnosti unutar mjere 01 – strukovno osposobljavanje za korisnike mjera 10 i 11

Aktivnosti unutar mjere 01 – strukovno osposobljavanje za korisnike mjera 10 i 11

Strukovno osposobljavanje po odobrenom programu organizira i provodi Savjetodavna služba, počevši od studenog 2015. godine, na cijelom području Republike Hrvatske.

Strukovno  osposobljavanje provodi se kroz šestosatne tečajeve i najavljuje na mrežnoj stranici Savjetodavne službe (www.savjetodavna.hr ) pod linkom Edukacija – Mjera 1 (http://www.savjetodavna.hr/projekti/4 … mjera-1/pregled-tecajeva/ ). Tečajevi strukovnog osposobljavanja se prikazuju kronološki, a pretraga se može suziti odabirom županije i/ili tipa operacije. Zainteresirani se poljoprivrednici na osposobljavanje mogu prijaviti klikom na Prijavi se. Sve se  informacije mogu dobiti i u županijskim podružnicama Savjetodavne službe (http://www.savjetodavna.hr/adresar/ ),  gdje se mogu i prijaviti na tečaj.

Nakon održanog strukovnog osposobljavanja za sve sudionike izobrazbe omogućit će se ispis potvrda klikom na Ispis potvrde, ili će sudionici izobrazbe zatražiti ispis potvrde u županijskoj podružnici Savjetodavne službe. Potvrda služi kao dokaz o ispunjenoj obavezi završenog programa strukovnog osposobljavanja.

Za strukovno osposobljavanje sudionici izobrazbe ne plaćaju naknadu.

IZVOR: Program RURALNOG RAZVOJA

By |2018-02-20T15:24:28+00:00November 16th, 2015|Nekategorizirano|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.